Afvallen

Wilt u graag gewicht verliezen? Heeft u hierbij een steuntje in de rug nodig? Diplan biedt u de juiste begeleiding en ondersteuning. Als professionals op het gebied van voeding en beweging, helpen wij u graag met het bereiken van uw doel. Afvallen op een eenvoudige en doeltreffende manier!

Diplan

Het hebben van een gezond gewicht is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Diplan helpt u met afvallen. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van gezonde bewegings- en eetpatronen, voorzien wij u van optimaal advies. Samen met u stellen we een passend eet- en bewegingsprogramma op om uw gewenste gewicht te bereiken. Afvallen onder professionele begeleiding en met de juiste ondersteuning. Diplan maakt het mogelijk.

Meer weten?

Wilt u graag afvallen en gezonder en bewuster leven? En wilt u hierbij ondersteuning? 
Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact op met een Diplancentrum! Graag staan de ervaren medewerkers u te woord. U vindt de aangesloten fitness- en sportcentra door het hele land. 

Kijk voor het overzicht bij Waar volg ik Diplan of Waar volg ik Diplan Plus!

Zie ook de volgende pagina's; Eetprogramma, Bewegingsprogramma, Ondergewicht, Voedselallergieën, Advies gewichtsverlies, Eetadvies suikerziekte, Voedingsdeskundige, Voedingsadviezen, Overgewicht kinderen, Ik ben fit, Fitness en voeding, Persoonlijk eetadvies, Afvallen, Persoonlijk eiwitdieet.