Eetprogramma

Bent u niet tevreden over uw gewicht? Zou u graag een  eetprogramma willen opstellen samen met een specialist? Een verstandige keuze! Diplan helpt u bij het opzetten van een eetprogramma dat bij u past.

Diplan

Al jarenlang hebben wij ervaring in deze branche. Wij zorgen ervoor dat uw eetpatroon op een positieve manier wordt aangepast. Hierdoor ontstaat een eetprogramma waarbij u zes keer per dag van een maaltijd of tussendoortje kunt genieten. Zit er iets in het programma wat u liever niet hebt? Geen probleem, wij passen het eetprogramma voor u aan. Tijdens het eetprogramma van Diplan voelt u zich fitter en in combinatie met voldoende beweging en persoonlijke begeleiding geeft dit de garantie voor een succesvol eindresultaat. Kortom, Diplan maakt het voor u mogelijk!

Meer weten?

Bent u benieuwd naar het eetprogramma van Diplan? Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact op met een Diplancentrum! Graag staan de ervaren medewerkers u te woord. U vindt de aangesloten fitness- en sportcentra door het hele land. 

Kijk voor het overzicht bij Waar volg ik Diplan of Waar volg ik Diplan Plus!

Zie ook de volgende pagina's; Eetprogramma, Bewegingsprogramma, Ondergewicht, Voedselallergieën, Advies gewichtsverlies, Eetadvies suikerziekte, Voedingsdeskundige, Voedingsadviezen, Overgewicht kinderen, Ik ben fit, Fitness en voeding, Persoonlijk eetadvies, Afvallen, Persoonlijk eiwitdieet.