Ondergewicht

Bent u niet op uw juiste gewicht? Hebt u last van overgewicht of ondergewicht? Diplan helpt u graag bij dit probleem. Wij stellen u een eetprogramma voor waar u geen nee tegen kunt zeggen. Bovendien hebt u optimale persoonlijke begeleiding. Op die manier bent u verzekerd van
een succesvol eindresultaat.

Diplan

Al sinds 1985 zijn wij actief op het gebied van gezonde bewegings- en eetpatronen. Problemen als ondergewicht komen steeds vaker voor in de samenleving. Samen met Diplan gaat u de strijd tegen ondergewicht aan. Wij stellen samen met u een passend eetprogramma op wat bij u past. Dit in combinatie met een optimale persoonlijke begeleiding zorgt voor een succesvol eindresultaat. Een eindresultaat, waar u zich prettig bij voelt. Kortom, op Diplan kunt u rekenen!

Meer weten?

Hebt u interesse in de werkwijze van Diplan? Wilt u ondergewicht tegengaan? Een verstandige keuze! Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact op met een Diplancentrum! Graag staan de ervaren medewerkers u te woord. U vindt de aangesloten fitness- en sportcentra door het hele land. 

Kijk voor het overzicht bij Waar volg ik Diplan of Waar volg ik Diplan Plus!

Zie ook de volgende pagina's; Eetprogramma, Bewegingsprogramma, Ondergewicht, Voedselallergieën, Advies gewichtsverlies, Eetadvies suikerziekte, Voedingsdeskundige, Voedingsadviezen, Overgewicht kinderen, Ik ben fit, Fitness en voeding, Persoonlijk eetadvies, Afvallen, Persoonlijk eiwitdieet.