Voedingsadviezen

Bent u niet gelukkig met uw huidige eetpatroon? Wilt u graag gezonder gaan eten? U voelt zich fitter met het eetprogramma van Diplan! Wij zijn gespecialiseerd in het geven van passende voedingsadviezen.

Diplan

Al sinds 1985 zijn wij actief in deze branche. Onze specialisten kunnen door jarenlange kennis en expertise u van passende voedingsadviezen voorzien. Samen met u kijken we naar een geschikt eet- en bewegingsprogramma. Naar verloop van tijd bereikt u het gewenste resultaat door onder andere persoonlijke begeleiding. Tijdens en na het programma merkt u dat u zich fitter voelt en dat lichaam en geest in balans zijn. Kortom, Diplan maakt het voor u mogelijk!

Meer weten?

Wilt u gebruik maken van de voedingsadviezen van Diplan? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact op met een Diplancentrum! Graag staan de ervaren medewerkers u te woord. U vindt de aangesloten fitness- en sportcentra door het hele land. 

Kijk voor het overzicht bij Waar volg ik Diplan of Waar volg ik Diplan Plus!

Zie ook de volgende pagina's; Eetprogramma, Bewegingsprogramma, Ondergewicht, Voedselallergieën, Advies gewichtsverlies, Eetadvies suikerziekte, Voedingsdeskundige, Voedingsadviezen, Overgewicht kinderen, Ik ben fit, Fitness en voeding, Persoonlijk eetadvies, Afvallen, Persoonlijk eiwitdieet.