Voedingsdeskundige

Bent u niet helemaal tevreden met uw gewicht? Wilt u zich graag fitter voeler? Dan is een professioneel advies van een voedingsdeskundige niet verkeerd. Bij Diplan bent u hiervoor aan het juiste adres.

Diplan

Al meer dan 25 jaren is Diplan actief op het gebied van voedingsadviezen. Samen met u kijken specialisten van Diplan naar een geschikte oplossing om tot het gewenste gewicht te komen. Dit doen we door een eet- en bewegingsprogramma op te stellen. Verder bieden wij u persoonlijke begeleiding waardoor een succesvol eindresultaat gegarandeerd kan worden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van een passend advies voorzien. Kortom, voor een voedingsdeskundige kunt u bij Diplan terecht!

Meer weten?

Wilt u zich laten informeren door een professionele voedingsdeskundige? Bent u benieuwd naar Diplan? Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact op met een Diplancentrum! Graag staan de ervaren medewerkers u te woord. U vindt de aangesloten fitness- en sportcentra door het hele land. 

Kijk voor het overzicht bij Waar volg ik Diplan of Waar volg ik Diplan Plus!

Zie ook de volgende pagina's; Eetprogramma, Bewegingsprogramma, Ondergewicht, Voedselallergieën, Advies gewichtsverlies, Eetadvies suikerziekte, Voedingsdeskundige, Voedingsadviezen, Overgewicht kinderen, Ik ben fit, Fitness en voeding, Persoonlijk eetadvies, Afvallen, Persoonlijk eiwitdieet.